Felszerelések rendelése

0 Comments

Kedves Szülők!
Szerintem nagyon sok szülővel már találkoztam, de engedjétek meg, hogy bemutatkozzam (remélem nem baj, hogy tegeződünk)! Partali Csaba vagyok, szerdánként én viszem a kezdők edzéseit. A jövőben én foglak “bombázni”  Benneteket mindenféle információs emailekkel. Ígérem egyszer sem feleslegesen! 🙂
Elkezdtük a felszerelések kiosztását, de mivel sok a kezdőnk ezért már mindent kiadtunk, amink készleten volt. A PBT -től megrendeltük a hiányzó felszereléseket, de mivel ez nem kis mennyiség, ezért eltart 2-3 hétig, míg minden megérkezik. Addig egy kis türelmet kérünk Tőletek, de legfőképpen a gyerekektől!
Ahogyan az elején is említettük, egyesületünk minden védőfelszerelést biztosít! Amit a szülőknek kell finanszírozni az  a párbajtőr, a testvezeték és a pengevédő cső. Ezen felszerelések linkjeit itt találhatjátok.

https://shop.pbtfencing.hu/el-ep-e-complete-stm-pbt3553
https://shop.pbtfencing.hu/epee-body-wire-regular37631-t3
https://shop.pbtfencing.hu/protective-tube-for-ep-e34300

Mi beszereznénk a felszereléseket, mert akkor olyan markolattal és pengével rendelnénk, ami a gyerekeknek a legjobb. Amennyiben ez rendben van Nektek a fenti formában, akkor kérlek Titeket, hogy az alábbi linken töltsétek ki a kérdőívet és mi intézzük a beszerzést! A pénzt edzésen beszedjük és ebből vásároljuk meg.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdndkqhtjI7lYcD9SIMZmSos11OqNbbYUZmO4jTN1pYWy81Bw/viewform
KÉRÜNK TITEKET, HOGY A KÉRDŐÍVET MIHAMARABB TÖLTSÉTEK KI, HOGY ELINDÍTHASSUK A FEGYVEREK BESZERZÉSÉT!!!

Tervezünk 2023. december 20-án délután 17:30-tól a kezdők számára egy bemutató edzést, ahol bemutatkoznánk mi mint egyesület, a kezdőink pedig bemutatnák, hogy mit tanultak eddig. Valamint itt kerülne átadásra ünnepélyes körülmények között életük első párbajtőre és testvezetéke! (Reméljük addig megérkeznek a párbajtőrök!!!)
Ha bármilyen kérdésetek van írjatok, hívjatok (06203996423) nyugodtan!
Üdv, Csabi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük