Év végi fontos infók

0 Comments

Kedves Szülők!

Ma elkezdjük kiosztani a felszereléseket. Nem igazán van leltárunk, így meglátjuk, hogy kinek mit tudunk kiadni első körben és majd a többi, esetleges hiányos felszerelést beszerezzük. Annak a kisgyereknek, akit nem regisztráltak a https://forms.gle/YXttV1Q7DB66b1BWA formon a gyerek és a szülő adataival, annak sajnos nem tudunk adni felszerelést, amíg ezt nem pótolják. Erre pusztán csak azért van szükség, mert sajnos már fordult elő, hogy gyerek is, szülő is lelépett a térképről és a felszerelést utána elég nehéz összevadászni.

A héten (november 15-én) szerdán Csabi nincs, mert el kellett utaznia a válogatottal, a kezdőknek NEM lesz edzés.

November 23-án a kezdők edzése 17:15-kor kezdődik és ugyanúgy 18:30-ig tart. Fogadóórára kell mennem, így nem érek oda 17:00-ra.

December 7-én, csütörtökön Pestre kell mennem munkaügyben, ezért az edzést Csabi bácsi tartja, minden a szokott rendben megy.

December 20-án, szerdán lesz idén az utolsó edzés, mivel a következő nap a téli szünet kezdete. Szeretnénk aznap egy bemutatót tartani a gyerekekkel és erre szeretettel várjuk a szülőket, testvéreket, vagy bárkit, akit érdekel a vívás.

Elkezdjük a párbajtőrök beszerzését is, ehhez először utánanézünk hogy éppen mennyi az aktuális ára a fegyvernek. Mi azt javasoljuk, hogy rajtunk keresztül szerezzétek be a fegyvert, testvezetéket, mert így valamivel olcsóbb és nem kell nektek töprengeni, hogy vajon jót választottatok -e.

A fegyver és testvezeték vásárlásról küldünk külön emailt.
A bemutatóról is szintén küldünk majd egy részletesebb, emlékeztető üzenetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük