Köszöntjük a kezdőket!

0 Comments

Köszöntjük a kezdőket és ez úton is köszönjük, hogy minket és ezt a csodálatos sportágat tisztelték meg bizalmukkal. Röviden részletezném a menetrendet és a főbb tudnivalókat.

Az edzések kedden és csütörtökön lesznek megtartva. Egyelőre a Tatai Edzőtáborban tudunk edzeni, de egyébként a Vaszary János Általános Iskola tornaterme az otthonunk. Az edzések rendje itt olvasható. A gyerekeknek melegítőnadrágot, váltócipőt, kulacsot és benti sportoláshoz megfelelő öltözéket kell egyelőre hozniuk.

Az edzéseket Partali Csaba és Mester Balázs fogja tartani, szeretnénk majd egy harmadik alkalmat is bevezetni, de kettő edzésre járni elegendő.

A gyerekek a félév első felében megismerkednek a párbajtőrvívás alapjaival, főleg a lábmunkával és nagyjából újév táján érkezünk el oda, hogy be tudjanak öltözni vívóruhába és megpróbálhassák az addig elsajátítottakat egymás ellen is kontrollált körülmények között.

Az egyesület biztosítja a gyerekeknek a ruhát és minden felszerelést, amire szükség van, kivéve a fegyvert és a testvezetéket. Ezt is be tudjuk szerezni, de a szülőknek kell kifizetni. A Kapcsolat menüpont alatt megtalálhatóak az elérhetőségeink, itt nyugodtan tudtok minket keresni.

A gyerekek adatait ki kellene tölteni itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük